Matkailun kehittämiskeskus

Satakunnan ammattikorkeakoulussa toimivan Matkailun kehittämiskeskuksen toiminta on ketterää ja yrityslähtöistä. Toiminnan pääasiallisena kohderyhmänä ovat mikro- ja pienet matkailuyritykset. Yritysten lisäksi kehittämiskeskus toimii tiiviissä yhteistyössä maakunnallisten, valtakunnallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Mahdollistamme matkailualan menestystä.

Ajankohtaista

Tulevia tapahtumia

Asiakas maistaa lusikalla hunajaa hunajanmyyjän ulkokojussa. Myyntipöydällä hunajapurkkeja ja mehupulloja.

Cover for Matkailun kehittämiskeskus
558
Matkailun kehittämiskeskus

Matkailun kehittämiskeskus

Matkailun kehittämiskeskus toimii Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja tukee toiminnallaan matkailuyritysten menestystä.

Onko sujuvuus ravintolanne kilpailuetu? Tule tekemään kanssamme parempaa ravintola-alan työelämää! 🧑‍🍳🍽️Ravintola-ala on täynnä mahdollisuuksia – kun työt sujuvat ja työntekijät voivat hyvin, koko liiketoiminta kukoistaa. Mutta miten työn arkea voi sujuvoittaa? 👉 Valtakunnallisessa Sujuvuudesta kilpailuetua -webinaarissa 𝐭𝐨𝐫𝐬𝐭𝐚𝐢𝐧𝐚 𝟏𝟑.𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟓 𝐤𝐥𝐨 𝟏𝟒–𝟏𝟕 käsitellään tuottavuuden ja työhyvinvoinnin ajankohtaisia teemoja ravintola-alalla. Kuulemme konkreettisia keinoja, joiden avulla voit:✔️ Osallistaa henkilökuntaa✔️ Hyödyntää digitaalisia ratkaisuja✔️ Sujuvoittaa arjen työprosesseja Webinaari on osa Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla -hanketta, joka tuo yhteen ravintola-alan mikro- ja pk-yrityksiä, alan opiskelijoita sekä opetus- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleviä kehittämään alaa yhdessä. Pilottiyrityksillemme ja yhteistyökumppaneille tilaisuus toimii lähtölaukauksena yhteiskehittämiseen, mutta mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka haluavat oppia ja inspiroitua! Merkitse siis tapahtuma jo kalenteriisi – lisätietoa ja ilmoittautumislinkki tarkempine ohjelmatietoineen on tulossa lähiaikoina! Liity myös mukaan Sujuvuudesta kilpailuetua -verkostoomme Facebookissa: www.facebook.com/groups/4108795676066461/ Tervetuloa mukaan kehittämään ravintola-alan tulevaisuutta! ✨ ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hei,Oletko innokas ruoanlaittaja tai jopa ravintola-alan ammattilainen?Ce4Re-hankepartnerimme Pyhäjärvi-instituutti järjestää kaikille avoimen hävikkiruokaresepti-kilpailun 8.1.-8.2.2025. Haemme kilpailun avulla kiertotalousajattelun mukaisia reseptejä, jotka auttavat vähentämään yleisten raaka-aineiden hävikkiä.Osallistu kilpailuun: pyhajarvi-instituutti.fi/havikkiruokareseptikilpailu/Lue lisää Ce4Re -hankkeesta: www.matkailunkehittamiskeskus.fi/tietoa-meista/projektit/ce4re/#kiertotalous #Ce4Re#meidänsamk#matkailunkehittamiskeskus ... See MoreSee Less
View on Facebook